maandag 25 februari 2008

12 februari 2008


Opnieuw laat Easy Slider zien dat er aan de weg wordt getimmerd voor de professionalisering van de bowlingsport in Nederland.


Er is wat onduidelijkheid over het verloop van deze bizarre bowlingavond. We weten dat we verloren hebben. Dat is zeker. Er leken wat spanningen binnen het team te zijn. Naar later uitgesproken bleek dat op onjuiste feiten gebaseerd te zijn. De sfeer was goed, het spel liet enkel te wensen over. Er werd driemaal net boven de honderd gegooid.
De tussenstand binnen Easy Slider is goed. De concentratie is de laatste weken ver te zoeken.

Spanjer en Bokman hebben een bowlingclinic aan de Vecht gehouden met 400 sportieve bowlers uit het hele land. Voornamelijk gericht op de duoleague die enorm populair lijkt te zijn. Besproken zijn o.a. de psychologische aspecten van het duo spelen. Dit is belangrijk omdat het frustrerend is te verliezen terwijl je verschrikkelijk goed staat te werpen. Dit dan omdat je partner ondermaats werpt.

Er wordt ook een filmverslag van zo'n sessie geplaatst. Er was een camerateam aanwezig die een aantal facetten vereeuwigd heeft.

De foto laat een 'zen'oefening zien die Spanjer heeft ontwikkeld. Bedoeling is deze positie vast te houden tot je een bent geworden met je bal. Al naar gelang concentratie en overgave kan dit doel binnen enkele uren gerealiseerd worden.

Geen opmerkingen: