dinsdag 17 juni 2008

11 Juni 2008



Als Jeff z'n shirt uit doet, zijn we nergens.

We spelen de laatste pot van het jaar. De sfeer is uitbundig en de spanning is in plakjes te snijden. Vanavond wordt er beslist wie er 2, 3 4, of 5 wordt. Nummer 1 is al sinds oktober bekend.
Enfin.... Easy Slider kruist de ballen met Dimitri en Jeff. De winst lijkt vrij makkelijk naar ons toe te komen, maar door een paar lichte dipjes moesten we game 1 en 3 weggeven aan een opgelucht stel. Easy Slider heeft overduidelijk moeite met mannen met borsten. Ze leiden af. Als je tegen twee heren moet spelen die meer gewicht in hun bloes hebben dan onze drie meiden bij elkaar haken we af. En dan te weten dat de mannen van Easy Slider niet naast erwtjes liggen 's nachts. Integendeel... er zijn momenten dat ik eronder bedolven wordt als ze zich omdraait in bed en happend naar lucht het huis wakker gil.

We willen niet al te veel woorden verspillen aan deze wedstrijd, behalve dan dat Bokman weer ouderwets stond te werpen. Hij legt ogenschijnlijk tussen neus en lippen een 166, gevolgd door een lullige 123. Spanjer weet een 194 te maken, gevolgd door een lullige 123. Ja, het is raar maar waar. We hebben te lang samen gewoond. Als een te lang getrouwd stel zeggen we hetzelfde op hetzelfde moment en maken we elkaars zinnen af.
Doesman gooit strak als het shirt van Dimitri (163 - 162). Niks op aan te merken en feitelijk hebben we de game gewoon gewonnen. Bij winst had het op de kneep beschouwd weinig anders afgelopen. Volgens mij dan. Ik zal zo de lijst van Doesman opladen. Hij heeft het allemaal eens netjes op een rij gezet. Het geoefende oog ziet dan ook dat de winnaar van volgend jaar al bekend is.

Dus... we drinken een biertje en kijken toe hoe de trofeeƫn worden overhandigd. Towe. Gefeliciteerd namens drie fans. Meines en John. Nog nooit van ons gewonnen, maar toch een prijsje. Is bijzonder. En Michelle en Henk. Ook de beste wensen namens Bokman.

Volgend jaar gaan we verder. Easy Slider gaat er als een beest tegenaan deze zomer. Er zijn verschillende hoogtestages gepland en we doen een aantal clinics. Die zitten al vol.

Uiteraard is er binnenkort de jaarlijkse Easy Slider BBQ. Allen welkom.

Geen opmerkingen: