donderdag 3 april 2008

1 april 2008


Een korte impressie van een wederom legendarische game. vandaag spelen Spanjer en Bokman tegen 'de bengeltjes'. Dat zijn Cor en Adrie. Spanjer hoopt de lijn van vorige keer door te trekken. Even lijkt hij de vingers goed te prikken, maar een 211 zat er niet in. Wel laat hij een serie zien waar je zachtjes van gaat praten. Hierover zo meer.
Bokman lijkt in een dipje te zitten Hij heeft de laatste weken het team gedragen als een lastezel. Alle eer en dank gaan naar hem uit. Helaas kan hij vanavond zijn lat niet vinden en ware hij een tikkeltje beter, dan hadden we een 4-0 mee naar huis genomen. Een vrij eenvoudige 4-0 als het zo uitgedrukt mag worden.
Alle vanavond gespeelde games waren van een hoog spanningsniveau. Dat maakte de avond erg amusant en zeer de moeite waard.
game 1 mag de spannendste heten. We spelen gelijk. We verdelen de punt. Spanjer gooit 166, Bokman doet het niet beroerd met een 136. U als lezer weet dat hij meer kan.
De tweede game lijkt Bokman geheel vast te zitten. Spanjer draagt de pot en legt een 174 neer. Bokman gaat met een 121 naar de derde game.
Spanjer houdt z'n strakke worp vast en Bokman lijkt nu iets meer het belang van de winst in te zien. Hij begint lekker te werpen en gooit 145. Spanjer legt er een dikke 163 naast. Waren dit er 100 meer, dan was dit zijn eerste 600. Hij dacht er nog wel even aan, maar na de eerste vier worpen is hij dat snel vergeten. We sluiten de avond met een 2,5 - 1,5 en drinken nog een biertje. gelukkig is Bokman weer kalmpjes aan het roken. Dit maakte de avond tot een ouderwets gezellige tielerbowlingavond.

Geen opmerkingen: