zaterdag 6 december 2008

Clara rolt een balletje





Kijk, als webmaster van het grootste team van dit land zit je niet te wachten op letterlijk honderden reacties op Clara. Op een uitzondering na, die enkel de 'R' van Clara niet begrijpt, hoewel haar naam overigens wel vier R'en heeft, sukkel, wilde men heel gaarne een potje balletje zien. Enfin... hierbij een machtig strikevertoon van een dame die, geloof het of niet, voor haar professionele carriere kleren streek in een weeshuis in Colombia.
Nee, da's een dolletje. Ze komt uit een arm gezin, dat alles geinvesteerd heeft in hun enige hoop op ontsnapping uit de armoede. Ze is 24 jaar en moet, mocht u de wedstrijd nog niet afgekeken hebben, even de ogen dicht, op een paar pins na 25.000 dollar afgeven aan een Australiche kolonist, cq aboriginaldoder. Zul je altijd zien.

Deze Clara is de moeite van het bijhouden waard en Easy Slider zal pogen haar naar Tiel te krijgen voor een demonstratie. Tot die tijd zullen we haar tournamenten volgen via deze blog en u op de hoogte houden van haar wel en wee.

Geen opmerkingen: