zaterdag 10 januari 2009

6 januari 2009


Het jaarlijkse easy sliderfeest 'Rock & bowl bash was een overdonderend succes.

vanuit de Tielerbowlingsoos allereerst een verschrikkelijk rijk bowlingjaar toegewenst met veel strikes en spares en hopelijk een of twee 300 games.

6 januari spelen we dit jaar voor het eerst en na een aantal handen te hebben geschudt lopen we naar baan 4 voor een duel tegen Jeff en zijn broeder Danny. Danny neem Dimitries zaak waar en Jeff is vrij ziek.
Wij denken hier een makkelijke serie punten punten te kunnen binnenfietsen, maar als Jeff de set opent met een strike, en Danny hem op de voet blijft volgen, kunnen we enkel antwoorden met een oprecht 'fuck it'. We zetten de eerste weg met een meier achterstand. Hier kon Doesman weinig aan veranderen. Wim wil wel goed inzetten, maar hij blijft achter het net vissen met onwillige pins. Hij kan 'm niet hoger opvoeren dan een 113. Spanman gooit vrij stabiel, maar kan de schade niet vergoeden met zijn 153. Vervolgens mogen Sandokan en Doesman het proberen op baan 3. Onderwijl stapt Bokman de zaal in en nadat hij iedereen een handje heeft gegeven, schuift hij bij ons aan en vertelt dingen. Doesman komt uit z'n dip, maar zit nog niet op zijn niveau. Hij laat de 3 en de 1 van plekje ruilen en neemt 131 punten tot zich. Sandokan trekt daartegenover zeer van leer en timmert harde poeiers op de wangen van onze naaste. Ik meen dat we met deze score 1-1 maken.
Dan mogen Spanman en Sandokan het proberen. Op baan 4 dipt Sandokan naar beneden 113's peil. Hij zet vanavond de hoogste en de laagste score neer en steelt daarmee de aandacht weg van een wederom stabiel spelende Spanman. Spanman laat z'n handicap opnieuw zakken met een 157. We geven de punt aan Jeff, maar die heeft z'n hielen al gelicht op zoek naar een kruik en een deken.

Resumerende spreken we van een beste avond met twee dips op 112 en 113. We moeten proberen dit tweede deel van het seizoen de punten op te zoeken en te claimen. Hoge concentratie is een vereiste en daarmee wil ik een samenvatting geven van het oktober nummer van 'Bowling Times'.

Willen we dit jaar nog gaan pieken, dan zullen we dit ter harte moeten nemen. Het team kan het complete stuk nalezen op hun toilet. Ik richt me hier vooral tot Joep en Michelle. Bel je nog even Joep?

Weet je wat... ik doe dit in een appart stuk in de loop van de week.

Eerst gaan we een cd bespreken van Jeff Bridges. Hij draait hier al uren en met het verstrijken van de tijd wordt mijn enthousiastme groter.

Geen opmerkingen: