vrijdag 6 maart 2009

3 maart 2009


Goed nieuws! Hij gaat weer touren!!

Als blijkt dat er een koortje dames de huiskamer van Spanman vult deze sportieve avond, kan hij niet anders dan met z'n zieke lijf richting Tiel vluchten. Blijkens de wonderwerkende Dimpels van kristel een goede en verantwoorde beslissing. De scores bekijkend een minder goed plan, maar een ding wilden we zeker niet missen.
Zoals voorzegd in eerder blogs weten de leuterende vrinden dusdanig in gesprek te komen over alles behalve serieuze zaken dat er eentje voor z'n beurt gooit! Echt? Echt! Wie? Ik zal zijn naam niet noemen. En hij liet nog drie pinnen staan ook. Hij weet het zelf en zal er alles aan doen z'n gedrag en uiterlijk aan te passen. Ik wil deze twee heren wel eens op het voetbalveld zien staan. Beppend als twee wijven op het middenveld. Wat? Laat ze de vierdaagse lopen? Ik zal het doorgeven. Wie weet. 4 dagen 40 km klessebessen zal ze als muziek in de oren klinken.
Sandokan moest helaas afbellen vanwege lopende zaken.
Spanman is inmiddels beterende. Hij gooide 289. Op de Wii. Bereikte een skilllllevel van 1686. Ongekend hoog.

We spelen vanavond tegen de gebroeders de Bie. We spelen op baan 6 en 5. We kunnen verder kort zijn over de wedstrijd. Easy Slider ging af als een gietertje. Danny en Jeff hebben een bal- en richtingsgevoel die wij laken.

Uitschieter deze avond was Doesman. Hij klom van 160 naar 176 en moest toen helaas gaan zitten kijken hoe Bokman en Spanman rond de 140 bleven haken. Als mijn geheugen het trekt werd het 0-4. Niks bijzonders als we de afgelopen maanden beschouwen.

de set:
Does: 160/176
Span: 143/144
Bokm: 144/137

Een kort verslag van een matige avond. Komende dinsdag doen we het over en gaan er vanuit dat er dan gewonnen wordt. U leest het allemaal op easyslider.blogspot.com

Geen opmerkingen: