donderdag 22 mei 2008

20 mei 2008



Vanavond de spannende game tegen onze favoriete tegenstander als het gaat om spanning en competitiedrang. EuroHollidays. Het team bestaande uit Michelle en Henk.
Spanjer en Bokman mogen de eerste partij spelen op baan 2. Ondanks een redelijke score en een pluimpje voor Trudie moeten we de eerste afstaan aan een overduidelijk opgeluchte Henk. 0-1. Spanjer mag niet klagen met een 156, Bokman mag er even aan sjorren. Hij gooit strikes, maar ze vallen niet. En Trudie lijkt bij hem nog niet 100% zeker op de spare. Spanjer lijkt geen moeite te hebben met Trudie. Hij int een hoop spares en lijkt klaar voor een overwinning op baan 1. Daar mag hij samen met Doesman een dansje maken. De twee heren beginnen een lijst te dichten waar de engelen de muziek voor geschreven hebben. Henk en Michelle kunnen enkel luisteren en in ontzag en verwondering de poezie tot zich nemen. 178 en 201 zijn de cijfers die de tegenstander geen enkele ruimte laten. Dit kan wel het intro zijn van het volgende stuk. Easy Slider moet blijven pieken, de tegenstander is boos en kan Doesman deze koers blijven volgen. U leest het in de volgende allinea.
Bokman en Doesman gaan naar baan 2. Er is lichte paniek bij de buren. Dit terzijde. Bokman lijkt iets trefzekerder. Doesman lijkt z’n niveau te kunnen houden. De heren gaan gelijk op met de buren. Dit zijn de potten waar we zo gelief om zijn. Nek aan nek tot de laatste bal. En wie mag de beslissende bal gooien? Ankerman Doesman. Spanjers hart slaat overuren, de buren weten dat het kantje boordje wordt. Voor wie? U leest het in de volgende allinea.
Bokman heeft gegeven wat hij had. Hij verbetert zijn score en probeert zijn gemiddelde te halen. Dat lukt net niet. Als hij zijn laatste bal heeft geworpen gloort er hoop voor Eurohollidays. Doesman gooit echter bovengemiddeld en als hij toe is aan zijn laatste bal weet hij dat dat de beslissende bal zal zijn. De bal die het verschil maakt tussen 2-2 en 3-1. Een klein verschil, maar een groot verschil. Michelle kijkt en kwarkt, Henk ziet ‘m al vallen. Doesman heeft ruimte, hij staart naar de pinnen. Hij voelt de oranje butsbal haar gaten, hij stapt, pendelt, stapt, swingt, released en... STRIKE!! Spanjer gaat volledig uit zijn dak. Hij wist dat hij het kon, maar onder zoveel druk? Doesman kijkt om en weet het. Hij heeft de drukreus verslagen. Easy Slider wint opnieuw en Doesman krijgt de eer. Hij trekt Easy Slider een tree hoger in de competitie en geeft bowlend Tiel iets om deze week over na te denken.

Easy Slider wint 7 keer op rij en kijkt uit naar volgende week. Zullen zij opnieuw toeslaan op hun huissloffen en verslaan zij opnieuw de tegenstander met een butsbal, en een 30 jaar oude schuurbal. U leest het volgende week. Voor de liefhebber, er zijn nog kaarten beschikbaar.

Geen opmerkingen: