woensdag 28 mei 2008

27 mei 2008

Droomtheater

U raadt het al. 4-0 is de oogst van keihard ploegen, zaaien en bewateren. Talent speelt zeer zeker ook een grote rol. De bengeltjes boden zeker tegenstand, maar als Trudie begint te spinnen is er weinig wat je kunt doen. We feliciteren de mannen omdat het een sportief treffen betrof en kijken terug op een paar puike treffers van Cor en zijn legendarische maat Adrie.

We spelen op baan 4 en 3. We starten op 4 en Bokman trekt van leer op een ongenadig harde wijze. Hij vingert Trudie naar een hoger plan en laat haar pieken op een welkome 205. Welkom voor Easy Slider, nog meer welkom voor Bokman. Dit moment lag al weken te sudderen in de vet geoliede pan van deze opmerkelijk sterke bowler. Hij weet de lijst te sluiten tot worp 6 waarna hij verschrikkelijk helaas dipt op de 7. Hij legt een 9- en had hij deze gestriked, dan had hij er 7!! op een rijtje. Een eindscore was dan 238 geweest. Laat dat maar even op je inwerken Bokman! Dat is het verschil tussen een 9- en een X.
Hier de lijst voor het nageslacht: 8/ 7/ X X X X 9- X X 7- Gefeliciteerd namens de fanclub.
Spanjer legt er een middelmatige 132 naast , maar dat is genoeg voor 1-0.
Op baan 3 doen Spanjer en Bokman wat ze het beste kunnen. Een vaasje bier drinken en 170 en 150 gooien. Rond en zeker. 2-0.
Cor en Adrie incasseren de klappen sportief en we gaan weer naar baan 4. Daar zakt Spanjer in als een stuifzwam en kan hij enkel zijn ogen ten hemel richten en danken voor een schepsel als Bokman die duidelijk nog niet uitgebowld is. Bokman is blij dat we doorgaan in het komende seizoen en gooit zonder blikken of blozen een 164. Spanjers notitie is nauwelijks het vermelden waard, maar had hij vier punten minder gegooid, dan had hier een ander verhaal gestaan. Voor de liefhebbers: 117. Lachen mag. Hij gooide perfecte ballen, maar ze slipten op de 2/3de.

Bokman is terug. Hij is verliefd op Trudie en weet dat zij de afgelopen drie weken een mentale tsunami in het team heeft veroorzaakt. Alle eer aan Bokman voor deze welkome score en een treetje meer richting de tweede plaats. Mogen we dit volhouden, dan houdt Easy Slider volgende maand de beker omhoog.

Geen opmerkingen: