donderdag 30 april 2009

21 april 2009



Men neme hart, longen en lever van een beverachtige otter, malen die tot moes, mengen die met havermout en doen die in de maag van een lam. Even koken en we hebben het nationaal gerecht van de Schotten.

Door een Demosessie in Schotland komen we deze keer wat later met het nieuws dat feitelijk al geen nieuws meer is, daar het gezoem van het geroezemoes dezelfde avond al door het land trok in een verbazingontladend 'ooohh..., de grote Dimitri en zijn kundige handlanger Jeff verslagen door Easy Slider?' Ja, en inderdaad.
Baan 1 en 2 waren het toneel van een verhaal van een underdog, enerzijds van een gebruinde latino met een mitella, anderzijds van een blanke adonis met een destructief talent. De latino is drie dagen ervoor op zijn schouder gevallen en draagt een getraumatiseerde slijmbeurs onder zijn linkermouw. Dat hij raar stond te werpen viel al meteen op, maar werd getekkeld door een 'hij is nu al dronken' veronderstelling. Naarmate het leed openbaar werd, steeg het respect voor deze vechtersbazen en een groot applaus was hun deel na een 3-1 overwinning op de nummer 1 van de competitie.

We willen er niet al te diep op ingaan. De ES express heeft het station verlaten en is onderweg naar Goud. Hier een verbluffende lijst waar u zelf de plaatjes bij mag tekenen.

Sandokan: 147, 149, 84
Spanman: 150, 160, 132

We zijn twee weken afwezig. Onderwijl mag u genieten van het volgende hoofdstuk van 'Bowlersdip'.

Geen opmerkingen: