woensdag 5 december 2007

4 december


We zijn voor het eerst sinds weken compleet als team. Er heerst dan ook een opgewonden sfeer in de hal. Doesman en Spanjer zijn zelfs een kwartier te vroeg en vergrijpen zich dankbaar aan een bak koffie. Wij zullen de eerste game gooien en Duo Penotti is onze uitdaging vanavond. Vorige keer speelde ik met Jack tegen hen. Een druk op Duo Penotti en u vindt het verslag. 3-1 werd het toen en ik zeg nog: vanavond wil ik er 4-0 van maken. Dat lukte, maar niet voor ons.

We spelen baan 1 en 2. Spanjer werpt af en laat teveel pinnen staan. Hij weet ze niet te dekken. Dit zal de game verder bepalen.
Het Duo begint daarentegen meteen op hoog niveau te scoren. Hij gooit een fourbagger en een 200+ game en wij moeten het doen met een magere 121 en 126. Dat zijn recreatiescores en daar mag niet te lang bij stilgestaan worden.
Spanjer neemt een potje vrij. Bokman en Doesman doen het wat beter. Bokman zet de tweede game op 133 punten en Doesman scoort hoog. Heel hoog. Hij legt een 170 game en ze komen maar een handjevol puntjes te kort voor een puntje.
De derde mag Spanjer weer gooien. Hij grijpt maar weer naar een blauwe 12 ponder. Gooit wat vaker door het midden en plaatst een 140. Bokman gooit strak en vooral aan het eind erg goed, maar de schade was al niet meer in te halen. We spelen naast Truus en Wim. Zij staan lekker te werpen. Wim werpt een mooie split en ontvangt applaus. Hij draagt vandaag een bril. Een oog blijkt het niet meer te doen. Dat zuigt. Gelukkig is hij er niet depressief onder. Hopelijk brengt een operatie herstel.

Dit is de laatste keer dat we verliezen. De afstand wordt te groot om achterover te leunen en te teren op drie overwinningen in het verleden. Als we onderaan eindigen dit seizoen dan vrees ik dat Easy Slider naar de geschiedenis boekjes kan verhuizen.

Jack is overigens inmiddels schriftelijk toegevoegd aan het Easy Slider team. We hebben nog geen shirtje voor hem. Hij zal vooralsnog optreden als vaste invaller. We zullen spoedig een strike van hem filmen. Mocht u op Jack drukken, dan ziet u wel ergens een foto van hem.

Geen opmerkingen: