vrijdag 21 december 2007

Trainingsessie Nijmegen



Het is maandag 17 December. We spreken af bij de legendarische Boxman. Hij leeft met zijn vrouw in de binnenstad van Nijmegen. Hij is nog maar een maand of twee getrouwd en dit is de eerste avond dat hij weg mag. Zijn vrouw is streng, maar rechtvaardig.
Wat moeten wij met Boxman?
Boxman geeft ons vanavond les. We gaan ons concentreren op de spares. Boxman verstaat de kunst om juist die pins te laten staan die nodig zijn voor een frequent spare gooien.
De training gaat erg goed. Het belooft veel voor de dag erna. Dinsdag 18 december is het weer zover. De impact van zo'n training wordt daar weergegeven. Onderschat nooit de kracht van herhaling. Helaas hadden we maar een uurtje. Dat gaat snel als je met z'n drieën bent.
We sluiten de avond af met een lezing over 'bowlen en je relatie'. Hoe hou je je relatie gezond als je een bowlingverslaving hebt en hoe betrek je je partner bij je passie. Vanuit Boxmans achtergrond als Pastoraal socioloog krijgen we veel bruikbare tips en wat later op de avond vertrekken we weer huiswaarts. Terugkijkend op een inspirerende avond met minstens vier handvatten voor verdere ontwikkeling.
S. Sparen is herhalen
E. Een betrokken partner voegt minstens 50% toe aan je prestaties
K. Kies je spare approach nauwkeurig
S. Spares innen is wedstrijden winnen

Vier zaken die goed in de gaten gehouden dienen te worden. Goed te onthouden door de eerste letters. Boxman houdt van praktisch onderwijs. We voegen ter ere van hem een plaatje toe.

Geen opmerkingen: